Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Inženirska dela

Iščete oblikovalca za oblikovalsko delo? V tej kategoriji imamo 21.783 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.775 registrirani strokovnjaki
87.817 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Inženirska dela

Potrebujete storitev na področju projektiranja? Wilio vam bo pomagal poiskati kakovostne projektne strokovnjake za odločitev o prostorništvu, projekt za gradbeno dovoljenje in projekt za dejansko gradnjo. Cena gradbenih in inženirskih del je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: posvetovanje in vključitev zahtev enega od naših 21.783 oblikovalcev v dano kategorijo

Poglej tudi:Cene
32.775 registrirani strokovnjaki
87.817 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najamete oblikovalec prek Wilio?
Ste pomislili na stavbo nove hiše ali nad rekonstrukcijo trenutne hiše? Ne zapravljajte časa skozi graditelje spletnega mesta in izberete hišni načrt, ki ni popolnoma primeren za vas. Namesto tega boste našli strokovnjaka, ki lahko pripravi vaš novi urnik doma ali pristanišča z vsemi elementi, ki jih potrebujete za doseganje popolnega rezultata, ki ga želite. Najboljše mesto za iskanje strokovnjakov iz gradbenega območja je Wilio. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri razvoju zasebnih stanovanjskih načrtov ali komercialnega projekta, boste lahko našli izkušen lokalni oblikovalec, ki vam bo pomagal začeti vaš projekt. Preprosto vnesete povpraševanje in se povežite z arhitekti in oblikovalci, ki lahko razvijejo načrte za gradnjo in celo pomagajo pri postopku odobritve v pisarnah.
Kdo je oblikovalec in kaj počne?
Delo oblikovalca je malo podobno arhitektu. Odgovoren je za ustvarjanje tehničnih risb in načrtov. Ti vključujejo specifikacije ali mehanizme. Opozalniki lahko delajo z arhitekti, znanstveniki ali inženirji in so lahko odgovorni tudi za ocenjevanje moči strukture in finančnih stroškov stavbe. Projektorji običajno uporabljajo računalniške in oblikovalske postopke (CADD), da ustvarijo te načrte, vendar včasih svinčnike in funkcije.
Potrebujem arhitekt ali oblikovalec?
Primarna razlika med njimi je: Arhitekti lahko zagotovijo tudi tehnične in umetniške nasvete, oblikovalec pa se ukvarja predvsem s tehničnimi vidiki vašega projekta. Oblikovalci lahko zagotovijo risbe pripravljene za izdelavo vseh tehničnih specifikacij. Na žalost običajno ne morejo oceniti vašega projekta kot celote ali prispevati temeljne spremembe v svojem oblikovanju ali dogovoru. Če razmišljate tudi o vključevanju arhitekta, lahko najdete prav v vaši soseski z Wilio.
Ali lahko oblikovalec oblikuje hišo?
Da in ne. Oblikovalec lahko ustvari tehnične načrte na podlagi že ustvarjenega oblikovanja, zato mora najprej ustvariti arhitekt. Predmenovanje običajno deluje z arhitekti ali za arhitekt. Ko arhitekt vizualizira hišo, vključno z vidiki, kot so uporaba prostora ali rastlin v okolici, bo oblikovalec pretvoril predlog v tehnične specifikacije, ki lahko nato uporabijo gradbeno podjetje.
Kako izbrati pravi oblikovalec za vaše gradbene načrte?
Zlasti pri sprejetju pravega strokovnjaka za sodelovanje, ste opazili izrazito znanje in izobraževanje na področju, izkušnje in komunikacijskih veščin. Prvi dejavnik vključuje tehnične spretnosti in poznavanje gradbenih predpisov in standardov. Njegove izkušnje in portfelj lahko navajajo tudi, ali ustreza vašemu projektu. Dobro je vprašati, bodisi nekaj takega, kot je vaš načrt, včasih. In končno, ne pozabite na pomembnost komuniciranja v sodelovanju. Potrebujete nekoga, ki vas je skrbno poslušal, vam bo dal dober nasvet in vam pomagal pri uresničevanju vaše vizije.
Kakšen je del storitve oblikovalca?
Wilio portal vas bo povezal z zaupanjanim oblikovalcem na vašem območju. To vam bo pomagalo obrniti vizijo prihodnosti na jasne načrte, idealno s pomočjo arhitekta.
Kaj je del storitve
Posvetovanje v izdelavi
Če že imate osupljivo idejo o svojem projektu, vam lahko oblikovalec pomaga pretvoriti v načrte, ki lahko odobrijo inženirje in uresničijo gradbena podjetja. Razmislite, da je njihovo svetovalno območje omejeno, za razliko od arhitektov, ne morejo zagotoviti splošne vizije vašega projekta. Največ, kar lahko storijo, so manjše izboljšave vaše ideje in nato vse na papir. Najbolje bi bilo, da se posvetujete z IDEU z arhitekti, preden se obrnete na svoje projekte z vašimi načrti. Vaš oblikovalec lahko priporoča tudi nekatere kolege arhitektov, zato ga poskusite tudi vprašati.
Ustvarjanje tehničnih risb z uporabo CAD ali tradicionalnih risb
Oblikovalci običajno ustvarjajo tehnične načrte ali vesoljske načrte z uporabo CADD računalniškega programa. Vendar pa lahko uporabljajo tudi bolj tradicionalna sredstva, kot so papir, svinčniki in vladarji. Eden ali drugače, zagotoviti zelo specifičen in preračunani načrt, ki ga nato lahko gradbena ekipa zlahka izvaja. Če imate prednost, kot želite, da imate svoje tehnične risbe, jo lahko vnesete v objavo.
Sodelovanje z arhitekti in inženirji
Delo oblikovalca je sestavljeno iz sodelovanja z arhitekti, inženirji ali celo znanstveniki. Če ste se že obrnili na inženir in arhitekt, lahko najamete oblikovalec prek Wilio, ki bo dopolnil vašo ekipo. Naša platforma vas bo povezala z razpoložljivimi strokovnjaki na vašem območju, tako da vam ni treba iskati daleč ali počakati dolgo časa, da se dogovorite za prvo osebno srečanje.