Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Inštalater plinskih naprav

Iščete plinarja? V tej kategoriji imamo 22.021 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.778 registrirani strokovnjaki
87.822 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Inštalater plinskih naprav

Potrebujete servis za plin? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za montažo plinskih štedilnikov in plinskih kuhalnih plošč, obnovo plinskih inštalacij, zamenjavo pokrovčkov in plinskih cevi, tlačne preizkuse in preglede. Cena strokovnjaka za plin je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: neprekinjena nujna pomoč, pomoč pri uhajanju plina, ki jih zagotavlja eno od naših plinskih podjetij 22.021 v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.778 registrirani strokovnjaki
87.822 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj poiskati plin na Wilio?
Potreba po odpravi plinskega kotla, ki zagotavlja popolno rekonstrukcijo porazdelitve plina ali preprosto vključevati plinski štedilnik? Plin ne smemo nikoli vzeti na lahkih. Torej, če imate plinski kotel v domu, je treba štedilnik ali druge naprave vedno stopiti v stik z usposobljenim plinom. Profesionalni Gasmar bo poskrbel za vključevanje in popravljanje plinskih kotlov, montaže ali popravilo porazdelitve plina, implementacijo plinskih priključkov in vseh izrednih razmer, tako da boste lahko varno uporabljati vse naprave. Wilio vam bo pomagal najti strokovne pline na vašem območju, ki vam takoj na voljo, da vam pomagajo pri vsakem namestitvi, popravilu ali reviziji.
Kakšne sposobnosti imajo plini?
Plini lahko izvedejo montažo, zaklad in utrditev ožičenja cevovodov plina, kombiniramo cevi z uporabo niti, grla, prirobnice, ve, kako opravljati vzdrževalna dela na regulativnih, neprijetnih postajah. Omogoča lahko varjenje v pridružitvi kovinskih in nekovinskih materialov ter cevovodi in izolacijsko delo, sestavljanje merilnikov in varnostnih naprav. Opravlja plinske dejavnosti v proizvodnji, prilagajanju, prevozu in porazdelitvi plina. Gasmar lahko organizira dejavnosti, povezane z naravnimi deli in polaganjem cevovodov. Osredotoča se na delo na plinovodih, vključno s tlačnimi testi, lahko poiščemo in zagotavljajo kraje uhajanja plina v zunanjih in notranjih prostorih, za izvajanje strokovnega in posebnega dela na področju tehnološke opreme, ki se uporablja pri upravljanju plina, izvajati cevovoda in vzdrževanje naprav za vzorčenje propan-butan. Lahko zagotovi, da je montaža, kot tudi povezovanje omrežij, operaterjev in vzdrževanje rabljenih postaj (merjenje, regulativni, neprijeten, kompresijo), kot tudi pri vgradnji notranje distribucije in naprav naprav, vključno z vzdrževanjem.
Kako pogosto moramo nadzorovati distribucijo plina v stanovanjski hiši?
Potrebno je razlikovati, ali je naprava nameščena pred ali za zapiranjem plina. Dobavitelj plina zagotavlja varno delovanje in vzdrževanje distribucijskega omrežja - plinovodov, skupaj s priključki, layoffers (postaja med prometno in distribucijsko omrežje) in regulativnih postaj (po potrebi prilagodite tlak), vključno z glavno plinsko kapico. Za HUP (glavna plinska kapa), plinska oprema (npr. Merilnik zemeljskega plina - tako imenovani plinski meter, stanovanjske distribucije, plinske naprave, npr. Kotel, štedilnik, grelnik vode, porazdelitev doma), za katero je odgovoren lastnik ali vodja hiše, morda skupnost lastnikov. Enkrat v treh letih in strokovni test je treba zagotoviti vsakih 6 let.
Kdaj je treba storiti preprečevanje inšpekcijskih pregledov plinske opreme?
Redni strokovni pregledi in preskusi plinske opreme so potrebni ne le v smislu varnosti, temveč tudi v smislu učinkovitega delovanja, kar vodi do prihrankov energije. Opravi strokovno usposobljena oseba. Interval raj (Checks) Določa proizvajalca v navodilih za uporabo. Praviloma je priporočljivo enkrat na leto na kotli in plinske grelnike vode, enkrat v dveh letih plinskih peči in pečenih cevi, enkrat v treh letih, kar zadeva porazdelitev plina, vendar je potrebno izvesti preglede porazdelitve plina enkrat v 6 letih . Enkrat na leto preverite ogrevalni sistem in preverjanje funkcije regulativnih in varnostnih instrumentov ter priključki ter oskrbo z izgorevanjem. Pri kontrolah je treba opremo dimnih plinov nadzorovati tudi - na primer redno čiščenje in strokovni pregled dimnikov. Zlasti lahko prihranki dosežemo z odstranitvijo naslednjih pomanjkljivosti v preventivnem pregledu: • Nepravilna nastavitev gorilnika na kateri koli plinski napravi ali slabem tehničnim pogojem (razjezi, odmik, zamašen z umazanijo) • zamašitev izmenjalnih površin v grelnikih tokov ali kotlih, • puščanje puščanja plina (nadzor mehanskih spojev, prirobnic, ...).
Kako zdravim plinske naprave?
• Upoštevajte delovanje, delovanje in vzdrževanje plinskih naprav, navedenih v navodilih proizvajalca. • Gas aparati in porazdelitev plina za nadzor in vzdrževanje v skladu z navodili za uporabo za proizvajalca in dobavitelja. • Uporabite plinsko napravo samo za namen, za katerega je namenjen. • Plačajte zadostno dovod zraka v prostoru, kjer je nameščena plinska naprava. • Plačajte za pravilno prezračevanje prostora, kjer se naprava, katere dimnega plina se uporablja za zrak (plinski štedilnik, pečica, pečica, grelnik pretoka plina). • Popravila, vzdrževanje in nadzor plinskih naprav zaupajo le osebam s poklicnimi kvalifikacijami in zahtevajo dovoljenje.
Kaj dela deluje?
Strokovno usposobljeni plini vam lahko pomagajo pri reviziji, popravilu in vzdrževanju plinskih kotlov. Lahko izvede uhajanje plina. Pomagalo vam bo pri vključevanju ali odklopu plina vrenja in vam bo zagotovilo pismo o certificiranem plinskem garanciji. Lahko naredi novo plinsko povezavo z vašo lastnino ali naredi popolno rekonstrukcijo porazdelitve plina v vašem apartmaju, hiše, ne glede na to, ali je podjetje. Za zamenjavo zapiranja in cevi kača na plinskih rastlinah in tlačnih preskusih ter revizijah na porazdelitvi plina ter zamenjavo HUP (glavna plinska kapa) in odstranitev puščanja plina in treskov. Wilio vam bo pomagal najti kakovostno plin, od vaše okolice, ki prostovoljno pomaga, ko vam ustreza.
Imam podporo za plin, da zagotovimo opremo ali bo prinesel svoje?
Večina profesionalnih plinov uporablja lastna orodja, vendar plinske naprave, ki bodo nameščene, in potrošni material, je treba plačati ali dostaviti po posvetovanju s plinom. Profesionalni plini vedo, kateri materiali so potrebni na plinskem namestitvi, zato pred nakupom materialov ali naprav priporočamo, da se posvetujete z nakupom s svojim plinom. Vendar, če ste že kupili opremo in potrošni material, obvestite svoj plin, preden pošlje izračun cene.
Kako najeti plin z uporabo Wilio?
Poiščite pametni plin v vaši soseski je preprost. Samo vnesite povpraševanje. Wilio nato obvesti strokovnjake, ki se nahajajo na vaši lokaciji, imajo potrebne sposobnosti in poznajo delo za izvedbo zahtevanega časa. Potem dovolj, da izberete v meniju, ki ga prejmete. Z Wilio ste prepričani, da dobite kakovostne storitve po razumni ceni. Lahko se prepričate o kakovosti dela vaše države, tako da si ogledate svoje ocene strank in pregledov. Plačate samo za opravljeno storitev in po njenem dokončanju.
Kdo je odgovoren za plin?
Po glavni ravni za plin (HUP) je to plinska naprava, za katero je odgovoren distributer zemeljskega plina. Hup na samega aparata za plin je naprava za vzorčenje, za katero je stranka odgovorna, tako da lastnik nepremičnine. V stanovanjskih stavbah za skupno distribucijo plina ustreza lastnikom Skupnosti ali vodje hiše. Porazdelitev plina za plinom merilnika (v apartmajih), vključno z plinskimi napravami, ustrezajo lastnikom stanovanj. • Razdelilnik zemeljskega plina ustreza plinski napravi po pokrovu plina. Glavna plinska kapica ga loči iz naprav za vzorčenje. • Stranka ustreza stranki, ki je večinoma lastnik nepremičnine. • V stanovanjskih stavbah za skupno distribucijo plina ustreza lastnikom Skupnosti ali vodje hiše ali upravitelju. • Za porazdelitev plina za plinskim števcem (v apartmajih), vključno z napravami, ustrezajo lastnikom stanovanj. • Če je kotlovnica, je za to odgovoren skrbnik ali skupnost lastnikov.
Kaj naj storim, če me plin pušča?
Če ste bili opravljeni, je treba uhajanje plina upoštevati v skladu z naslednjimi varnostnimi navodili: • Odprite vsa vrata in okna. • Izklopite plinske aparate in vnesite oskrbo s plinom (ohišja kapo, oz. Glavna plinska kapa). • Ne uporabljajte odprtega ognja (neprijetnost in vžigalniki). • Ne uporabljajte električnih zvončkov, električnih naprav in telefonov. • Ne vlecite napajalnih kablov na električno napravo iz vtičnice. • Ne uporabljajte dvigala. • Ne kadite. • Opozoriti druge stanovalce hiš in pustite stavbo. • Obvestite službo za nujne organizacije plina na telefon zunaj hiše ali prostora puščanja. • Če bo vonj plina iz zaklenjenih prostorov obvestil policijo ali gasilci. • Izgibni prostor je na voljo za stanje pripravljenosti in napak. • Uhajanje plina nikoli ne zazna plamena, vendar vedno uporablja sredstvo za penjenje (detergent ali milo). Plin pušča odseva mehurčke v puščanju. Večje puščanje plina z lahkoto in morda oboje sluha.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Pišite v nalogo, kot je mogoče, opis tega, kar morate opravljati, in v kolikšni meri razumeti, kaj je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Kakšno delo me opusti?
Revizija in vzdrževanje plinskega kotla
V plinskem kotlu poteka postopek zgorevanja, kjer se razvijajo visoke površinske temperature. Da bi zagotovili brezhibno in varno delovanje teh naprav, je zato kotlovna revizija, ki se zahteva ne le z zakonom, temveč tudi proizvajalci. Ko se revidira, ni zgolj zagotavljanje nemotenega delovanja plinskega kotla, temveč predvsem glede varnosti, ki ga je mogoče ogroziti v primeru motnje kotla in ogljikovega monoksida. V običajni službi se površine za izmenjavo toplote očistijo, ki zagotavljajo prenos toplote med plamen in vodo, ki je osnova za doseganje proizvajalca učinkovitosti naprave. Če je potrebno zamenjati pretirano obrabljene komponente.
Potrditev revizije kotla
Potrditev (protokol) o reviziji je bistvenega pomena v primeru zavarovanca. Zaradi neodzivnih revizij in storitev zavarovalnica ne plača škode, ker niste izpolnili pravnih obveznosti. Vsaka naprava, ki presega 50 kW, ima v skladu z dekretom enkrat na leto za diplomo. V skladu z zakonom, popravila, opravljanje vzdrževanja, tehnične inšpekcijske preglede in preskuse plinskih instalacij lahko samo strokovno usposobljeni s strani osebe, ki ima ustrezna pooblastila.
Namestitev plinskih peči in plinske kuhalne plošče
Vključevanje plinskega štedilnika ali plinskega kuhanja je eno najpogostejših del, ki jih plini lahko storijo za vas. Plin zagotavlja cev in faze in druge potrošne materiale ter skupaj s plinsko napravo. Nato je nameščena naprava testirana. Po zaključku dela je plin dati priloženo potrdilo, ki je potrebno za uspeh, ki se pritožuje v primeru okvare plinske opreme.
Nove povezave, regeneracija plina ali nova plinska instalacija iz plinskega merilnika na napravo
Če potrebujete plin na vaš nepremičninski plin, vam bo povezal z vami. Plin Za vas lahko preoblikuje obstoječe plinske instalacije in se premaknejo obstoječimi prodajalci. Podobno se lahko za vas izvedejo popolne nove plinske instalacije iz plinskega merilnika na aparate. Pozneje je celotna namestitev testirana in izda potrdilo zbiranja.