Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Grafično oblikovanje

Iščete grafiko za oblikovanje in grafično delo? V tej kategoriji imamo 2.909 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.791 registrirani strokovnjaki
87.849 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Grafično oblikovanje

Potrebujete storitev na področju oblikovanja in grafičnega dela? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za grafično oblikovanje po meri, urejanje obstoječih grafik, izdelavo priročnika za oblikovanje. Cena grafičnega oblikovanja je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: vključitev komentarjev, dodatna posvetovanja enega od naših 2.909 oblikovalcev in grafičnih oblikovalcev v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.791 registrirani strokovnjaki
87.849 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj vključuje storitev grafičnega oblikovanja?
Grafični oblikovalci lahko pomagajo za strokovno predstavitev vas in vašega podjetja. Vaš grafični oblikovalec lahko sodeluje z vami na različnih pogodbah, od ustvarjanja blagovnih znamk in umetniških del grafike in oglaševanja na socialnih omrežjih. Od najpogostejših storitev lahko pričakujete storitve:
Branding.
Ne glede na to, ali se začnete z novim poslovanjem ali potrebujete svojo obstoječo osvežitev blagovne znamke, je pomembno zgraditi blagovno znamko, ki bo privlačna za vaše ciljno občinstvo. Z neodvisno grafiko boste razpravljali o viziji vašega podjetja skupaj z občinstvom, ciljnimi skupinami, barvnimi barvami, črkami, slikami in preferencami stilov. Pokrivali bodo vrsto vizualnih nalog, povezanih z blagovno znamko, kot so oblikovanje blagovne znamke in oblikovanje logotipa, in lahko ustvarijo navodila blagovne znamke, ki vam bodo pomagale ustvariti dosleden videz v prihodnosti.
Grafika družabnih medijev
Mnoge brezplačne grafike stopal je specializirano za ustvarjanje grafike za spletne vsebine, kot so ustvarjanje zabave za družabne medije, grafike za vašo spletno stran in za bloge. Vaš grafični oblikovalec je seznanjen s smernicami vaše blagovne znamke, primere stilov, ki jih želite, navedite vas, za katere spletne kanale potrebujete grafiko. Nato z uporabo programov, kot so Adobe Photoshop in Adobe InDesign, uresničuje visoko kakovostne grafike, ki jih lahko uporabite na spletu. Večina grafičnih oblikovalcev šteje z vsaj enim krogom revizijo, zato ne da bi zagotovila povratne informacije, če prvotni predlog ni v celoti po vaših željah. Končni grafični izdelek je običajno v formatu JPEG ali PNG.
Grafika za promocijo z uporabo tiskovin
Potrebujete grafično in promocijsko oblikovanje materiala, kot so brošure, letaki, vizitke, plakati ali celo embalaža izdelkov? Brezplačni grafični oblikovalec noge bo pripravil tiskarske modele po strokovnih specifikacijah tiskalnika. Obvešča o vaši blagovni znamki, vaših ciljih v smislu tiskanih snovi, ciljnih skupin in tiskanje specifikacij in nato ustvarite predlog, ki je pripravljen za povratne informacije. Ko ste zadovoljni z rezultatom, bo predložil predlog visoke ločljivosti v pravilni obliki (običajno PDF), ki je pripravljen za tiskanje.
Osebni projekti in vabila
Grafično oblikovanje ni namenjeno samo za podjetja. Želite izvirno povabilo na zabavo, poročno obvestilo, ki je popolnoma nastavitev s svojo temo, ali želite, da vaše ljubljene dajejo edinstveno ilustracijo, ne glede na to, ali je risba. Grafični oblikovalec uporablja svoje ustvarjalne sposobnosti, da ustvarijo edinstveno delo, iz katerega boste imeli vi in ​​nadarjeni užitek.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najeti grafični oblikovalci preko Wilio?
Potrebno je oblikovati logotip, banner, brošuro ali celo novo spletno mesto? Ne glede na to, ali je za vaše podjetje ali osebno uporabo, vam lahko grafika pomaga. Brezplačna grafika za noge imajo spretnost in izkušnje in uporabo vaše ustvarjalnosti bo oživila vaše ideje. Samo zagotovitev dodelitve - Kratka in grafika bo poskrbela za preostanek izvajanja. Za Wilio boste našli cenovno dostopne in nadarjene neodvisne grafične oblikovalce. Po vnosu naloge vas bomo povežili z najboljšimi lokalnimi grafičnimi oblikovalci. Prihranite čas, ko boste dobili obliko, ki ste ga sanjali.
Kaj naredi grafiko?
Grafični oblikovalec prevzame koncept in blagovno znamko ter tiste, ki uporabljajo slike, barve, oblike in postavitev oživlja in s tem občinstvo Potta. Kakšni so posebni primeri nalog, s katerimi se grafični oblikovalec običajno sestane na delovnem mestu? Večina grafičnih dela z grafično programsko opremo, ki predlaga pogodbe za stranke za digitalno uporabo. To je oblikovanje logotipa, oblikovanje vizitk, oblikovanje brošure in slike na socialnih omrežjih.
Katero programsko opremo in orodja uporabljajo grafiko?
Grafični oblikovalci uporabljajo vrsto orodij in programske opreme za razvoj svojih konceptov, vključno tablet za risanje, pero in papir. Nekateri izmed najbolj priljubljenih izdelkov prihajajo iz Adobe Creative Suite, vključno s programi InDesign, Illustrator in Photoshop.
Kakšno obliko dobim svojo grafiko?
Končna oblika vaše grafike bo odvisna od tega, kako in kje se bo uporabljala. Na kateri na kakšen način bo grafika že vpisana, ko bo vpisana. Pri tiskanju tiskalnik (običajno PDF) določa prednostno obliko. V primeru digitalne uporabe, PDF, PNG ali JPEG datoteke so primerni.
Kako dolgo bo trajalo, da dobim mojo dokončano obliko?
Čas, potreben za oblikovanje zasnove, bo odvisen od njegove vrste, delovne obremenitve grafičnega oblikovalca in količine dela, ki ga potrebujete. S svojim oblikovalcem se boste morali strinjati, da ste prepričani, da končni izdelek dobite pravočasno.
Koliko stane grafično oblikovanje?
Cena grafičnega oblikovanja se razlikuje glede na izkušnje vašega oblikovalca, njihovih delovnih mest, čas, potreben za izvedbo naloge in končnih rezultatov. Preden začnete izvajati izvajanje, je treba proračun potrditi z medsebojnim dogovorom.