Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Gradnja terase

Iščete gradbinca za gradnjo terase? V tej kategoriji imamo 24.339 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.122 registrirani strokovnjaki
88.795 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Gradnja terase

Potrebujete storitev na področju gradnje terase? Wilio vam bo pomagal najti kvalitetne strokovnjake za pripravo podlage za teraso in betonsko ploščo, montažo in fiksiranje konstrukcije, polaganje tal, sidranje in montažo stebrov, montažo strehe. Cena izdelave verande pri hiši je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: čopiči, barve in laki ali orodja, ki jih ponuja eden od naših 24.339 graditeljev v kategoriji

Poglej tudi:Cene
33.122 registrirani strokovnjaki
88.795 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Storitve
Kaj graditelji so terasa?
Terasa namestite stollar in graditelje teras, ki vedo, kako enakomerno postavite plošče in jih popraviti, da stojijo v časovnem testu. Pomagali vam bodo doseči želeno obliko na vašem vrtu, hkrati pa zagotoviti, da je vaša terasa zavarovana, še posebej, če je nameščena okoli bazenov. Vodovodarji Terase se lahko specializirajo za eno vrsto terase ali posebnih materialov terase. Vsebujejo:
Trdovina trdega lesa
Če vam je všeč naravni videz lesa, nič ne bo poraslo terase trdega lesa. Takšna terasa, zgrajena iz kakovostnega lesa, traja več let, vendar zahteva redno vzdrževanje, da bi se izognili poškodbam na vremenskih vplivih. Pomanjkljivost je, da lahko namestitev traja dlje.
Pine terase
Spremenjen bor, čeprav ni tako močan ali trpežen kot trdega lesa, je še vedno priljubljena izbira za terase, katerih namestitev je lažja in cenejša. Če vam ni všeč videz svetlobe, je mogoče obarvati na kateri koli barvi, ki jo želite. Pine je zaščiten pred gnilobo, gobami in termiti, vendar bo potrebno enkrat na leto na olje.
Kompozitne terase
Kompozitne terase združujejo lesena vlakna z reciklirano plastiko in zagotavljajo naravni videz lesenih teras brez vzdrževanja. To močno tla je odpornost na vlago in bledenje, se ne segreje in je anti-slip, tako da je idealen, na primer za bazen. Kavelj je, da običajno stane več kot druge vrste teras.
Terasa iz vlaken
Betonske plošče iz vlaknenega cementa so alternativa, ki jo lahko zasnovamo z vsemi videzom, ki ga želite imeti na vrtu. Kot kompozitne terase imajo nizko vzdrževanje in so odporni na toploto, vlago in škodljivci.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirati graditelje Terás skozi Wilio?
Vreme na Slovaškem je večino leta prijetno in vam omogoča, da ga uporabite v veliki meri zunanji prostor. Imate dovolj prostora na vrtu? Preprosto stodite blizu terase, ki bo postala priljubljen kraj ne samo vi, ampak tudi vaši prijatelji in gostje. Če niste izkušeni mizar, boste potrebovali pomoč strokovnjaka pri namestitvi nove terase. Ne glede na to, ali izmenjujete staro, obrabljeno teraso ali načrt za skupno novo trdo, kompozitno teraso ali beton, na Wilio boste našli razpoložljive lokalne terase strokovnjake. Večina naših terasa proizvajalcev deluje neodvisno od velikih podjetij, ki vzdržuje nizke stroške, vendar ne na račun kakovosti. Preberite mizarce in gradbenike terase blizu vas od prejšnjih zadovoljnih strank in poiščite nekoga, ki mu lahko zaupate, da bo vaša sanjska terasa postala resničnost. Prosimo, da danes vnesete to nalogo s ceno, ki ste jo pripravljeni plačati. Potem samo počakajte na menije in izberite najbolj ugodno.
Je potrebno dovoljenje terasa?
Stavba terase je večinoma potrebna nobena posebna gradbena dovoljenja. Če nameravate graditi na lastno zemljišče, talni načrt pa ne presega ustreznega območja, ni treba zaprositi za gradbeno dovoljenje. Če želite leseno teraso s pergolo in zastekljeno streho, bo bolje obveščena o pristojnem gradbenem uradu, ali ne bo zahtevala zahteve za gradbeno dovoljenje. Dobro je, da ne premalo odobri in ne zanemarjajte tega koraka s kakršnimi koli zapleti.
Kateri material se uporablja za terase?
Vsi razpoložljivi materiali, ki se uporabljajo za gradnjo teras, imajo svoje prednosti in slabosti tistih, ki so odvisni od želenega videza in iz praktičnih ali varnostnih vidikov. Kompozitne terase so priljubljena alternativa lesu, ker jih je lažje obdržati, vendar mnogi ljudje raje le naravni les.
Kakšna vrsta terase je primerna za pogoste gozdne požare?
Če živite na območju, ki je ogrožen požar, obstajajo alternative leseni in kompozitni terasi. Ognjevarni dodatki vključujejo aluminij, cementna vlakna in betonske terase. Lahko jih zasnovamo tako, da spominjajo na tradicionalne lesene terase.
Kako dolgo traja gradnja terasi?
Kako dolgo traja gradnja terasi? Čas, da je projekt gradnje terase odvisen od njegove velikosti in kompleksnosti. To lahko traja od nekaj dni do nekaj tednov. Ni predvideno, da poleg tabla polaganja lahko vključuje tudi izkopavanje odprtin za štore in namestitev substrata ali betona, da podpre teraso.
Kakšen je strošek terase?
Cena terase se razlikuje glede na vrsto terase, ki jo izberete, namestitev in drugi dejavniki. Vaš dobavitelj vam bo ponudil ocenjeno ponudbo, ki jo lahko primerjate z drugimi podjetji.