Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Gradnja ograje

Iščete gradbinca za gradnjo ograje? V tej kategoriji imamo 16.513 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Gradnja ograje

Potrebujete storitev na področju gradnje ograj? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za geodetijo območja, kopanje lukenj za stebre, botoniranje, spajanje delov ograje. Cena postavitve ograje je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: beton, mreže in orodja, ki jih ponuja eden od naših gradbenikov 16.513 v kategoriji

Poglej tudi:Cene
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Vrste ograj
Betonska ograja Betonske ograje so priljubljene za njihovo trajnost, nizko gostoto vzdrževanja, brezčasnega klasičnega sloga in visoke ravni zasebnosti, ki zagotavljajo. MU MNO FENCE. Lahko prilagodite slog zidane ograje ali pa lahko gradite ograjo, ki bo vizualno združila vašo lastnino s sosednjimi. Glass. Steklena ograja se običajno uporablja za bazene ograje in balkone. Talilna ograja Značilnosti so priljubljene za njihovo cenovno dostopnost. Narejene so iz žične mreže, ki so podprte s kovinskimi stebri v rednih časovnih presledkih. Lesena ograja Kot opečna ograja se lahko lesena ograja prilagodi vaš dom. Lesene ograje s svojim videzom dopolnjuje prijeten občutek prijetnega vrta.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj iščejo ograje na Wilio?
Ali potrebujete novo ograjo ali popraviti že obstoječo ograjo? Ograje ne ščitijo ne le vaše zasebnosti, otroke in hišne ljubljenčke, ampak tudi vaše nepremičnine. Ne glede na to, ali boste morali zgraditi kovinsko ograjo, kožo ograjo, opeko ograjo, betonsko ograjo, leseno ograjo, plastično ograjo ali hedge wilio vam bo pomagal najti pravi strokovnjak, ki lahko to stori. Izkušen strokovnjak bo uporabil prave materiale in opremo ter poskrbel za rezultat kakovosti za najboljšo ceno. Ne glede na to, ali morate zgraditi novo ograjo ali popravilo obstoječe ograje, vas bo Wilio našel najboljše strokovnjake za ograje v vaši soseski.
Naj zgradim novo ograjo ali popravite obstoječo ograjo?
To je odvisno od trenutnega stanja ograje, od starih, od razpoložljivih materialov in proračuna, ki ga imate na voljo. Značilno lahko dobite več časa v zameno ali korekcijo pokvarjenih delov pred izgradnjo nove ograje. No, če je zidanje ali betonska ograja nestabilna in nagiba, če je les zrušena in raztrgana, ali kovinska ograja je popolnoma zarjavljena, je bil čas za novo.
Zakaj bi se obrnil na strokovnjake za izgradnjo ograje?
Če uporabljate strokovnjak za storitve za izgradnjo ograje, boste prepričani, da bo ograja zgrajena na profesionalni ravni. Poskusite zgraditi ograjo brez ustreznih orodij, opreme ali znanja lahko privede do slabo zgrajene ograje, ki je lahko nevarna ali ne bo videti estetsko.
Koliko je ograje?
Cena ograje se razlikuje glede na to, kakšno vrsto ograje se odločite za odstranitev stare ograje, od vrste ograje, dolžine ograje, če je potrebna vrata in drugi dodatki.
Kako vem, ali ima moj dobavitelj ustrezno izkušnjo?
Resnična ograja usposobljena strokovnjakinja bo pripravljena odgovoriti na vsa vprašanja, ki vas zanimajo, in vas bodo naučili z različnimi možnostmi ograje, ki obstajajo.
Kako dolgo bo moja nova zarota trajala?
Lesene ograje običajno traja 10 do 12 let, opeka ograja traja približno 50 let, Gabion ograje pa lahko prenašajo 100 let. Seveda lahko naravni pojavi, kot so poplave, padajoče veje dreves, poplave in nevihte, povzročijo škodo, zato bo treba popraviti ograjo. Redno vzdrževanje in nega lahko podaljšate življenje ograje.
Katera vrsta ograje je najboljša?
Kakšna ograja je najbolj primerna za vašo nepremičnino, je odvisna od vašega proračuna, koliko je vzdrževalna ograja, od tega, ali imate hišne ali pse, ki jih potrebujete za preprečevanje pobega in od tega, ali imate raje ograjo, skozi katero je vidna ali želite imeti zasebnost. Najbolj prednostna možnost je običajno lesene ograje, vendar so kovinske ograje manj vzdrževane in so bolj trpežne.
Kako dolgo bo trajalo niz ograje?
Kako se bo zgodilo tudi iz izbranega materiala, dolžine ograje, težavnost terena in drugih dejavnikov. Vendar pa je večinoma od 3 do 5 dni, vključno z odstranjevanjem stare ograje, pripravo in montažo nove ograje. Nekatere vrste ograje so nameščene hitreje kot drugi.
Ali je treba ograja horizontalna ali sledi teren?
Pri gradnji ograje na neenakomernem terenu je ena možnost za gledanje kopenskega terena. Pri tej metodi je primerno, da se naklon zemljišča nekoliko in ne.
Kako naj ugotovim, kaj je za mene najboljša ograja?
Obstajajo različne vrste ograj, ki se ujemajo z različnimi potrebami. Nekatere ograje zagotavljajo višjo raven varnosti, druge pa zagotavljajo več zasebnosti. Strokovnjak za ograje bo lahko povedal koristi in slabosti različnih vrst ograj
Kaj vključuje gradnjo ali korekcijo ograje?
Kako je popravilo ograje?
Popravilo ograje se razlikuje glede na vrsto ograje in stopnjo škode - strokovnjak za popravilo ograje mora oceniti stanje na kraju samem in vam dati priporočila. Ampak, če morate zgraditi novo ograjo, se projekt večinoma izvede na naslednji način:
Izbira ograje
Prvi korak pri izgradnji ograje je v odločitvi za določeno vrsto materiala. Če niste prepričani, kakšna ograja morate izbrati, vprašajte strokovnjaka, da vam pomaga izbrati in naročite svojo najprimernejšo ograjo za vaše zemlje. Ne pozabite na sosede. Vaše sosede bi obdržali pred izgradnjo ograje.
Priprava na izgradnjo ograje
Namestitev ograje se začne pripraviti. Ti vključujejo merilno in oznako ograje, zagotovilo, da se ograja nahaja na meji zemljišča, odstranjevanje dreves in drugih ovir. Po merjenju ograje morajo biti odprtine za kotične, srednje in vratne stolpce.
Zgraditi ograjo
Z uporabo betonske mešanice iz hitro obarvanja so nastavljene končne, kotne in vratne stolpce. Potrebno je preveriti, ali so stolpci ostali naravnost, da so osredotočeni na linijo ograje in ali so na desni višini. Nato namesti ali izbriše preostanek ograje med stolpci. Nazadnje, vrata so nameščena in preverja, da je gladko odprt in zaprta.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Popravek ograje se razlikuje glede na vrsto ograje in stopnjo škode. Če je struktura ograje, je pomembno imeti določeno vrsto ograje in kot tudi kopenske dimenzije. Pišite, da vnesete najbolj natančen opis naloge, da bi natančno razumeli, kakšna je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
Gradnja ograje
Žiga G.
Gradnja ograje
Tim D.
Gradnja ograje
Nik K.
Gradnja ograje
Domen V.
Gradnja ograje
Matija J.
Gradnja ograje
Martin Z.