Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Gradbena dela

Iščete gradbinca za gradbena dela? V tej kategoriji imamo 29.350 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.130 registrirani strokovnjaki
88.824 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Gradbena dela

Potrebujete storitev na področju gradbenih del? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za rekonstrukcija, rušitvena in zidarska dela, najem gradbene mehanizacije. Cena potrebnih del za gradnjo je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: polaganje talnih oblog, omet in gladilke, pleskanje, mavčno-kartonska dela, polaganje ploščic, odvoz gradbenih odpadkov, ki jih bo zagotovil eden od naših 29.350 gradbincev v dani kategoriji

Poglej tudi:Cene
33.130 registrirani strokovnjaki
88.824 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj poiščite gradnjo / graditelja prek Wilio?
Kvalificirani prodajalec / struktura stavbe je bistvenega pomena za vsak nov gradbeni projekt v vašem domu ali pisarni. Zgradbe dela z različnimi orodji in instalacijami za gradnjo, namestitev ali obnovo opreme okoli notranjih ali zunanjih življenjskih prostorov. S strokovno lokalno strukturo si lahko prepričajte, da dobite pravo pomoč ob pravem času in z odličnim rezultatom. Ne glede na to, ali načrtujete velik ali majhen projekt, ima Wilio izkušen graditelja v vaši soseski, ki vam lahko pomaga. Preprosto vnesite svojo vlogo v Wilio, se obrnite na lokalne zgradbe, nato pa izberite najboljši graditelja, da se bo delo spoznalo.
Kaj počnejo stavbe?
Glede na njihove izkušnje in kvalifikacije lahko zagotovijo strokovno načrtovanje, nadzor gradnje in izvajanje dela v okviru različnih gradbenih projektov, odvisno od njihovih izkušenj in kvalifikacij. Mnogi graditelji pomagajo graditi ali obnoviti hiše, medtem ko se drugi osredotočijo na zunanje stavbe, kot so zatočišča, terase in dovozi ali fasade.
Ali mora imeti kartico ali licenco?
Večina graditeljev je končala vajeništvo s prakso na tem področju; Vendar pa ni pogoj za stavbo. Za nekatere izbrane strukturne poklice, kot so vodilni ali oblikovalec, je potreben visoko šolsko izobraževanje. Najboljša vizitka so sklicevanja na predhodna gradbena dela / dela. Ko se ukvarjate z gradbenimi deli prek Wilio, preživite v delavcih na zahtevo.
Storitve
Kaj vključuje gradbene storitve?
Večina graditeljev ima izkušnje z delom (implementacija) različnih vrst projektov, z uporabo orodij in materialov, čeprav se nekateri specializirajo za zagotavljanje določene vrste gradbenih del ali vrste stavb. Najpogostejše gradbene storitve vključujejo:
Nove stavbe in prenove
Ali načrtujete nov izhod ali prenovo v obstoječem prostoru za razvoj načrtov in njihovo izvajanje v praksi boste potrebovali strokovno stavbo. Na začetku vsakega večjega gradbenega projekta je projektna dokumentacija stavbe, ki opredeljuje tisto, kar je treba zgraditi material. Oblikovanje vključuje risanje predmetov in načrtov v obsegu s podrobnostmi, ki bodo nato olajšali izvajanje gradbenega projekta. Najbolj priljubljene vrste obnovah in instalacijskih projektov vključujejo kuhinjske prenove, kopalnice in spremembo dispozicijskih rešitev gospodinjstev. Če potrebujete rušenje (rušenje delo), vam lahko vaša stavba pomaga organizirati delo in nadzorovati postopek pred začetkom gradnje ali prenove. Vašo strukturo bodo sledili načrti za naročanje, merjenje in namestitev vseh materialov in bodo sodelovali z drugimi dobavitelji (strukture) za pripravo in dokončanje projekta.
Zunanje stavbe
Želite prositi svoje zunanje okolje, zgraditi zavetje ali zimski vrt? Gradbeniki lahko pomagajo pri zunanjih gradbenih projektih, kot so namestitev zavetišča, namestitev gazebo ali celo obnovljenih bazenov. Prav tako lahko pomagajo pri namestitvi teras ali pergole. Vaš gradbeni dobavitelj lahko pomaga pri vseh procesih, od oblikovanja, izbire in naročanja materialov za beton in montažo ter strukture. Končno lahko natančno prilagodite podrobnosti in zunanje zasnovo, kot je mavec ali fasada. Izkušeni graditelji bodo ocenili podrobnosti, kot so lokalna pravila, predpisi in posebnosti, da bi zagotovili, da vaša stavba izpolnjuje vsa potrebna merila in bo pravilno služila svojemu cilju.
Vožnja
Ali morate zgraditi dostopno cesto? Vaša zgradba vam lahko pomaga zgraditi nov dovoz iz betona, od tlakovanja ali popravite obstoječe površine dovoza. Pred naročilom potrebnih materialov boste priporočili najboljšo opremo za dodatno opremo, da dobijo želeno obliko in funkcionalnost. Pripravite uravnoteženo površino, stisnjeno tla pod potjo, vrtimo robovi ceste, proizvajajo ali naročite betonsko in betonsko površino, da gladko in nalijte. Stavba bo čakala več tednov, medtem ko se beton popolnoma zdravi in ​​potem bo naredil končni zaključek.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Zidarstvo
David K.
profile image
Zidarstvo
Žiga F.
profile image
Zidarstvo
Tim E.
profile image
Zidarstvo
Maj L.
profile image
Zidarstvo
Erik N.
profile image
Zidarstvo
Vid Y.