Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Fotograf

Iščete fotografa ali snemalca? V tej kategoriji imamo 3.006 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Fotograf

Potrebujete storitev na področju fotografiranja, videa? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za profesionalno fotografijo, video snemanje, postprodukcijo, montažo. Cena ustvarjalcev fotografij in videov je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stroški pošiljanja, vključitev dodatnih zahtev enega od naših 3.006 fotografov v kategorijo.

Poglej tudi:Cene
32.813 registrirani strokovnjaki
87.890 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najeti fotografije skozi Wilio?
Najem najbližjega komercialnega fotografa na Wilio je bolj udoben in bolj prilagodljiv za vaš proračun. V iskanju profesionalnega fotografa vam lahko prihranite najboljše rezultate pri sprejemanju vaših izdelkov. Nekateri naši lokalni komercialni fotografe imajo obsežen portfelj, veščine in izkušnje in ugled odličnega dela. Imajo celo vrednotenja in preglede, ki to dokazujejo. Poleg tega boste skoraj takoj poskrbeli za kakovost in najem strokovnjakov, boste prihranili tudi naše napore z brskanjem več lokacij ali spletnih mest. Ni vam treba poklicati zasedenih številk ali se udeležiti različnih pisarn in agencij, da bi načrtovali sestanek. Samo, če objavite vaše povpraševanje na naši platformi. Tako zagotovite pregled vaših izdelkov, časovni razpored in proračuna, število slik, ki jih potrebujete, velikost, kakovost in ločljivost, umestitve in vse druge pomembne podrobnosti. Fotografi vam lahko zagotovijo brezplačen ponudbo za svoje storitve. Takoj, ko se strinjamo s ceno, lahko začnete s sodelovanjem. Rezervirajte svoj fotograf še danes in bodite pripravljeni na vse luči, kamere in akcije!
Kakšne prednosti prinašajo, ko ste preko Wilio Najme fotografa na komercialni fotografiji?
Najem komercialnih fotografov iz Wilio ponuja številne koristi. Za začetnike je bolj udobno in ga lahko prihrani čas in denar. Če želite najti pravi fotograf, vam ni treba obiskati mesto ali brskati po nekaj spletnih straneh. Pošljite povpraševanje in lokalne profesionalne fotografe. Izbirate lahko med skupino izkušenih fotografov, ki so preverjeni in zaupanjajo veliko blagovnih znamk in ustvarjalnih posameznikov.
Ali moram zagotoviti svoje orodje ali opremo za vaš komercialni fotograf?
Ne, niste morali dostaviti instrumentov ali opreme. Zaslišanje fotografije ima svoje digitalne fotoaparate DSLR, leče, luči in druge stvari, ki dobro poznajo in so pripravljene za uporabo. Morda boste potrebovali električno vtičnico, da napolnite baterije, prenosni računalnik in kamero. Vendar pa morate objaviti, da se strinjate, da se izdelki za snemanje ali fotografiranje, rekviziti, predmete v garderobi in modelih uporabljajo izključno za fotografijo ali fotografiranje.
Kako dolgo traja komercialno fotografijo?
Standardna praksa je fotografiranje vseh dni. Če pride do fotografije na prostem ali za doseganje posebnih svetlobnih pogojev, je potrebno več dni. Tudi najbolj vidna komercialna fotografija traja en dan, in če vprašate retuširanje ali urejanje, se delo podaljša na dan. Razmislite, kaj potrebujete in koliko podob, ki jih želite, ker bo to vplivalo na število dni fotografije ali streljanja.
Ali mi lahko wilio pomaga tudi s svojo lastno komercialno fotografijo?
Ali mi lahko wilio pomaga tudi s svojo lastno komercialno fotografijo? Nekateri profesionalni fotografi se lahko dogovorijo, da bodo delali kot vaši pomočniki. Opomba pa, da morda ne bo donosna za vas zaradi tečaja, ki jo običajno zaračunavajo. Lahko je tudi težak fotografom z dolgoletnimi izkušnjami, ki so trdo delali, da bi zgradili vaš komercialni portfelj fotografije, da bi razmislili o tej vrsti dela.
Ali mi lahko fotograf iz Wilio pomaga pri urejanju in retuširanju fotografij?
Uroke se lahko dogajajo v urejanju fotografij, če pa niste strokovnjak, je lahko zamuden. Urejevalnik fotografij lahko pomaga pri upokojitvi fotografij s fotografije, polepšam vaše družinske fotografije s Photoshop ali naredite mojstrstvo mojstrovine z uporabo pravilnih prilagoditev razsvetljave. Profesionalni fotografski programi uporabljajo programe, kot so Photoshop in Lightroom za izdelavo fotografij vaše fotografije še bolj izboljšano.
Storitve
Kaj vključuje poslovne fotografije?
Vključujejo lahko različne storitve za marketinške kampanje, vključno s fotografiranjem s hrano, modnimi fotografami, urejanjem in retuširanjem fotografij, produktnih fotografov, fotografov in modelovnih storitev.
Fotografija hrane
Uspešna hrana podjetja uporabljajo vroče fotografije svojih obrokov za vaš meni, letake, spletne strani ali obroke. Kot kakovostne slike lahko imate tudi za vaše poslovanje s fotografom Wilio! Vaš Wilio Fotograf lahko posname fotografijo vaše hrane na pravi kota, uporabite trike za razsvetljavo in slog hrane, da izstopajo in izgledajo okusne. Zdravite svoj meni, spletne strani, e-shop, broadlet, tiskane oglase ali katero koli drugo izboljšanje aplikacij o živilih, ki okus in velik videz.
Fashion Fotografija
Ne glede na to, ali ste modni študent, začetni oblikovalec ali zagon modne znamke ali e-shop prodajalec oblačila, boste potrebovali odlične posnetke vaših modelov in končnih izdelkov. Požar je začinjen modni fotograf, ki zajame najboljše vaše modne izdelke do najmanjših podrobnosti, ne glede na to, ali je to vaša oblačila linija, nakit ali modni dodatki. Naša Fashion Fotografija vidi najboljše slike vaših modnih modelov in izdelkov, tako da lahko imate lepe slike, ki si zaslužijo uredniško trosenje, oblikovalske portfelje, kataloge, spletne strani z vsebinami e-poslovanja, vsebine spletnih strani spletnih strani in še več.
Urejanje, retusi in oblikovanje fotografov
Majhne podrobnosti ali napake lahko pokvarijo popoln strel. Ogledate lahko madež iz prahu na vašem čudovitem dragulj. Barve vašega izdelka ne smejo izstopati zaradi uporabe napačnega filtra. To je situacija, ko pridejo do številnih fotografij retuširanja, urejanja in ravnanja. Kot samostojna storitev profesionalnih fotografov, retarke, urednikov in strokovnjakov v programski opremi za urejanje fotografij lahko urejajo ali manipulirajo fotografije in popravijo in jih uredijo glede na vaše potrebe.
Fotografi izdelka
Profesionalni izdelki Fotograf lahko označite vizualni elementi, tako da bodo vaši izdelki izstopajo. Fotografija izdelki vedo, da najdejo najboljše kote in osvetli svoje izdelke, da bodo videti bolj privlačne. Pustite kamne vaše nakit iskrice. Zdravljenje vašega avtomobila. Poudarjajo mesno dobroto vašega hamburgerja. Lahko vas povežemo s številnimi strokovnjaki za Wilio, vključno s strokovnjaki za komercialni avto ali komercialne fotografije nakita.
Modeli.
Če želite, da vaš izdelek ima človeški element, lahko najamete tudi modele in modele skupaj s komercialno fotografijo. Prednost tega postopka prek Wilio je, da vam ni treba zapravljati časa kontaktiranja ali organizacijo intervjujev z izbiro primernih modelov.
Streljanje ob posebnih priložnostih
Profesionalna fotografija je prav tako dovolj dobra za posebne priložnosti, kot so poroke, zabave in dogodki. Fotograf, ki ga izberete vnaprej, obravnava vhode in izhode vašega dogodka, da se prepričate, da so na pravem mestu ob pravem času. Pripravili se bodo, preden bodo gostje prispeli in ujeli vse pomembne trenutke, ki jih boste lahko uživali v svojem dnevu.
Portret fotografija
Ali morate v neposredni bližini najti družinskega ali otroškega fotografa? Portreti lahko postanejo redki spomini, ki kažejo, kako so se ljudje sčasoma spremenili in povečali - in lahko ustvarijo čudovite družinske darila. Lahko celo najdete izkušenega živalskega fotografa, ki zajame portrete vaših hišnih ljubljenčkov ali jih vključuje v družinski fotografiji. Vaš portretni fotograf bo zagotovil, da bodo vsi predstavljali in jasno vidni in bodo nato naredili profesionalne posnetke.
Fada in izdelka
Specializiran modni fotograf ali fotografski fotograf lahko pomaga pri pravi razsvetljavi, kamera in znanju. To vam bo pomagalo urediti svoje slike, da bi štrlili iz množice, razširili sledenje in prodali več izdelkov.
Snemanje z uporabo dronov.
Aerial Photography je prinesel revolucijo v fotografiji in video posnetkih - v teh dneh lahko dobite neverjetne skupine fotografij, nepremičninskih posnetkov in antene slik skoraj vse. Ne glede na to, ali ste v nepremičninah, gradbeništvu ali turizmu ali načrtovanju poroke, profesionalni fotograf uporablja visoko kakovostno Drona kamero za profesionalno ujetje popolnega antenega strela.