Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Elektro popravila

Iščete električarja za namestitev in popravilo stikal ali vtičnic? V tej kategoriji imamo 26.291 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
32.777 registrirani strokovnjaki
87.818 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Elektro popravila

Potrebujete storitev na področju montaže in popravila stikal ali vtičnic? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za preverjanje stanja odklopnikov, popravilo in zamenjavo posameznih odklopnikov. Stroški namestitve in zamenjave vtičev in stikal so običajno odvisni od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: stroški prevoza, namestitev stikal v pametnem domu, ki jih bo zagotovil eden od naših 26.290 strokovnjakov v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.777 registrirani strokovnjaki
87.818 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirate namestitev predalov in stikala skozi Wilio?
Da bi imeli ustrezno razporejene in strokovno nameščene električne vtičnice in stikala, potrebujete certificirane električarje, ki poznajo kompleksne sisteme vezja in ožičenja. Wilio vam bo dal strokovnjak, ki bo uresničil to delo. Vnesite brezplačno povpraševanje po Wilio. Ne glede na to, ali rekonstruirate hišo ali izvajate gradnjo nove hiše, vedno plača namestitev električnih vtičnic in preklapljanje za strokovnjake, da izpolnjujejo varnostna merila. Električarji zagotavljajo celoten proces - od načrtovanja za namestitev. Čeprav bodo predali in stikala namestili električarja, pa vam predlagajo. Najbolje vedeti, kaj potrebujete, pomislite na možne variante za prihodnost. Po namestitvi predalov in stikal bodo izvajali končni nadzor funkcionalnosti in varnosti. Preprosto vnesite naročilo na Wilio platformi in nas obvestite, kdaj in kje nas potrebujete. Dobite brezplačno in nezavezujoče ponudbe iz električarja blizu vas. Preostale je, da izberejo pravi strokovnjak za uresničevanje.
Kje naj postavimo električna stikala in domače predale?
Distriftiranje predalov, ki vas oblikujejo na mestih, ki jih pogosto uporabljate električne naprave. V kuhinji je treba dati zadostno število predalov za vse naprave. Za dober dostop do vtičnic in njihovega elegantnega videza priporočamo uporabo več vtičnic (dvo- / tri vtičnice). Električna vtičnica je priporočljiva, da je v vsakem delu kuhinje. Tudi v povezavi z otokom ni treba razglasiti te potrebe in postavite električne vtičnice, kot tudi na otoku, bodisi s strani ali jih pustite, da jih sprostijo neposredno v delovno ploščo. Če želite vključiti mešalnik, toaster, sokovnik ali aparat za kavo, bo vtičnica precej nekako. Strokovnjaki priporočajo tudi namestitev vtičnic in v garažo, tako da lahko priključite orodja in zunaj na terasi zaradi udobja.
Ali moram zagotoviti orodje ali opremo za namestitev vtičnic in stikal?
Ni potrebno. Električarji iz Wilia večinoma prinašajo potrebna orodja in orodja za določeno delovno mesto. Orodja, brez katerih vam ni treba namestiti vtičnico, so cepilni klešče in prečni izvijač. Oba morata imeti gume ali plastični ročaj, ki je primeren električni izolacijski. Poleg tega bomo potrebovali vrtalne, kladive, klešče za odstranjevanje, in tester za odkrivanje prisotnosti napetosti. Če imate nekaj od tega, si lahko izposodite električarja.
Kako dolgo traja namestitev električne vtičnice?
Če naredi strokovnjaka, preprosto namestitev ene vtičnice traja približno 30 minut. Vgradnja več predalov in vgradnjo nove razveze (kablov) pa mora biti daljše, vendar bi morala biti v enem dnevu.
Ali mi lahko Wilio Electrical pomaga pri popravljanju mojih vtičnic in stikal?
Definitivno! Če imate težave z vtičnico - iskrenje, s tipičnim brenčanjem, izpuščenimi stiki, ne-delujočimi predali, preobremenjenimi vezji ali izpuščenimi odklopniki, je bolje, da povabite strokovnjaka, ki ima potrebno opremo, da ne omenjam, da bi morali predali koritirati in spremeniti samo kvalificirani električni inženir. Če ni problema, vam lahko pomagajo tudi zamenjati predale ali novo namestitev.
Potrebujem strokovno kartico ali dovoljenje za namestitev predalov in stikal?
Večje zahteve za zagotavljanje zanesljivega in varnega delovanja so nameščene na trenutni električni napeljavi v objektu stavbe. Ena od zahtev je tudi požarna varnost. (Izvajanje električnih instalacij v stavbah Splošne zahteve za notranjo električno distribucijo v stavbah, civilne in kmetijske proizvodnje rešuje STN 33 2130: 85). S strokovnjaki se boste zagotovo posvetovali z oblikovanjem rešitev za električne inštalacije, zlasti v primeru pametne pametne električne napeljave. Tako se lahko izognete več težavam in prihranite čas in denar. Obdelava projekta in naknadna revizija celotnega sistema sta nato več korakov, ki so potrebni za zaupanje v usposobljenega strokovnjaka. Še vedno je primerno, da delo opravi upravičen in zavarovan električar.
Kako drugače lahko Wilio pomaga izboljšati mojo hišo funkcionalnost?
Poleg dajanja in nameščanja električnih vtičnic v vaši hiši lahko Wilio Električarji pomagajo pri popravilu ožičenja, povezovanje električnih naprav ali namestitve internetne povezave. Drugi wilio obrtniki vam bo z veseljem pomagal rekonstrukcijo notranjosti, montažo novega pohištva ali urejeno, da bi izboljšali oblikovanje, funkcionalnost in udobje vašega doma.
Storitve
Kaj vključuje predale in storitve namestitve?
Usposobljeni in certificirani električarji namestite vtičnice in svetlobna stikala ter ustrezajo operativni zanesljivosti in varnosti vašega doma. To lahko vključuje izvajanje kabelske distribucije, njihovo povezavo z virom energije in nadzoruje njihovo funkcionalnost.
Namestitev vtičnic
Pred namestitvijo naprav je nujno zagotoviti zadostne opore za podporo pretoku električne energije, tako imenovane. vtičnice. Električarji lahko pomagajo načrtovati, namestiti, zamenjati ali dodati vtičnice in povečati pokritost z elektriko naseljenih površin. Začnejo preverjanje kraja in identifikacijo določenih krajev, kjer boste verjetno potrebovali predale. Postopek namestitve običajno vključuje: odvijajoče pokrovne plošče, ki povezujejo druge kable na obstoječe električne vtičnice in jo raztezajo na različne lokacije, namestitev predalov in ponovno preskušanje vira napajanja.
Nameščanje svetlobnih stikal.
Stikala za lahka povezujejo električne svetilke na vir energije. Z zamenjavo stikal vam bo Wilio Rado pomagal. Lahko pomagamo namestiti nova lučka stikala, če delate na izgradnji nove hiše ali rekonstrukcije vaše kopalnice ali kuhinje. Ta postopek je večinoma obnovljen, da poveže obstoječa stikala ali povezovanje novih kablov na vir napajanja in namestite nova stikala. Če želite večnamenske električne luči, se lahko prijavite za namestitev zatemnitve na dotik s krmiljenjem intenzivnosti razsvetljave, ki je del sodobnega in oblikovalskega gospodinjstva.
Nameščanje zunanje električne vtičnice
Profesionalni električarji lahko namestijo tudi zunanji predalniki na balkonu, terasi ali vrtu. Omogočajo lažje in varnejše, da povežete svoje naprave - žar, visokotlačne čistila, dekorativna razsvetljava neposredno zunaj. Vse zunanje vtičnice in stikala, npr. Na terasi mora imeti ob bazenu zaščito pred vlago. Vaš električar bo vedel, da mora uporabljati minimalno pokritost IP44. To velja tudi za zunanjo razsvetljavo. Za vse predale do 20a, ne samo v kopalnici, moramo uporabiti dodatno zaščito toka zaščito.