Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Elektro inštalacije

Iščete električarja za elektroinštalacijo? V tej kategoriji imamo 23.033 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.128 registrirani strokovnjaki
88.805 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Elektro inštalacije

Potrebujete storitev na področju elektro inštalacij? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za celotno ožičenje, načrtovanje postavitve, ožičenje. Cena električne napeljave je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: ščitniki, žlebovi, držala, mostovi, ki jih ponuja eden od naših 23.033 električarjev v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.128 registrirani strokovnjaki
88.805 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Električarji so običajno odgovorni za številna dela, ki namestijo novo ožičenje skozi popravilo starejših sistemov in opravljanje običajnega vzdrževanja. Pišite v nalogo, kot je mogoče, opis tega, kar morate opravljati, in v kolikšni meri razumeti, kaj je vaša ideja. Preverite izvedbo Da bi se prepričali, da so bila vsa dela kakovostna, preverite delo med njenim tečajem, kot tudi po tem, ko ga dokonča. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
Katere električne inštalacije lahko naročim?
Katere različne električne inštalacije lahko naročim?
Naši električarji, katerih je več kot 5400, lahko obvladuje vse električne projekte, bodisi stanovanjske, poslovne in industrijske predmete. Če ste proge iz nič, lahko pomagate zgraditi učinkovitega ožičenja za celoten predmet in preizkusite električni tok zaradi spoštovanja in varnosti. V zvezi z obstoječimi nepremičninami lahko električarji ohranijo rutinsko, popravijo in nadgradijo vašo električno distribucijo. Prav tako lahko manipulirajo električne naprave in stroje za tovarniške in proizvodni obrati. Tukaj je boljši pregled naših električnih storitev.
Električne instalacije za gospodinjstvo
Električna varnost se izgovarja glede vašega doma, nizkotemratna električarji pa imajo ključno vlogo. Lahko pomagajo zagotoviti, da so vse električne komponente, vključno z gonilniki in kabli v dobrem stanju, da bi se izognili primerom, ki bi lahko ogrozili vas in vašo družino. Domov Električarji lahko nastavijo napajalne točke in stikala za podporo vašim gospodinjskim aparatom. Prav tako lahko pomagajo pri namestitvi različnih električnih naprav, kot so električni grelniki in tuši, če iščete izboljšanje ali načrt za obnovo.
Komercialni električarji
Komercialni električarji so večinoma vključeni v obsežne projekte za zgradbe in različna podjetja, kot so restavracije, hoteli in pisarne v podjetju. Glede na vaše poslovne zahteve, sisteme razsvetljave, sistemov ogrevanja in hlajenja se lahko popravijo ali namestite požarni alarmni sistemi in druge varnostne naprave.
Industrijske električne instalacije.
Za naloge, ki vključujejo sisteme višje napetosti in bolj zapletene stroje, je bolje združiti z licenciranim industrijskim električarjem. Njihove storitve vključujejo elektrotehniko in vzdrževanje za industrije, kot so tovarne in dirke. Ne namestite le svetlobe in električnih grelnikov. Večinoma se ukvarjajo z različnimi vrstami proizvodnih objektov, vključno s hidravličnimi in pnevmatskimi sistemi. Industrijski električarji lahko rešijo tudi probleme in jih popravijo, ko to prepoznajo. Lahko celo ustvarijo prilagojene programe vzdrževanja za vaše električne motorje in generatorje.
Standby Electric.
Trenutno, ko čutite nekaj posebnega na predalih in stikalih, ali če opazite vonj gorenja, iskre ali utripajoče luči, se takoj obrnite na lokalni električar. Z Wiliom je najti na voljo v sili električarji na vašem območju hitro in enostavno! Ne boste vam morali skrbeti, da ne boste imeli nekaj orodij - skoraj vsi električarji so popolnoma opremljeni s svojimi profesionalnimi orodji, ki jemljejo na storitev z vami.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj najeti električarja skozi Wilio?
Če nimate strokovnega znanja za reševanje električnega dela v vašem domu, je najbolje najti pomoč od poučevanja električarja. Najhitrejši način za iskanje lokalnih električarjev je Wilio! Ne glede na to, ali potrebujete nekoga, ki pripisuje vaše naprave na vir energije ali popravila električnih motorjev in opreme, bo naša platforma olajšala iskanje električarja, ki vam bo pomagal. Ko najamete za pomoč kvalificiranim in usposobljenim električarjem, se lahko znebite stresa, da bi rešili vse vrste težav in tveganj z nevarno električno energijo. Prepričajte se, da bodo vse žice, kabli in vtičnice varno uporabne. Preprosto vnesite zahtevo na našo Wilio platformo in nam sporočite, kdaj in kje nas potrebujete. V nekaj minutah dobite konkurenčne ponudbe strokovnjakov. Prosimo, da uporabite naš pregleden sistem, da preverite njihove reference. Izbrali boste osebo, ki jo boste prepričali, da vam bo priskrbela idealne rezultate.
Katera električna inštalacijska dela vem prek Wilio naročila?
Najpogostejše vrste električnih del vključujejo električne naprave za distribucijo, gradnjo električnih priključkov, montažo svetilke notranjosti ali zunanjosti ter njihova stikala, ki vključujejo električne naprave, kot so indukcijske plošče, tople zračne cevi in ​​drugi kuhinjski aparati, revizija aparatov in nato odstranjevanje nujnih pogojev, kot so vtičnice razmika, nefunkcionalna električna energija, nezadovoljivi pogoji in podobno.
Ali potrebujem registrirano elektriko Electro Instalament?
Delo električarja zahteva številne tehnično znanje in zato mora vsak električar minimalni učiteljski list. Namen je zagotoviti optimalno varnost in preprečevanje poškodb ali nesreč. Za nekaj zahtevnejših električnih operacij na kompleksnih napravah ali visokonapetostnih sistemih so potrebni dodatni certifikati. V primeru, da potrebujete registriranega električarja, se spomnite pristojnih potrdil iz električarja.
Kako dolgo traja električar?
To je odvisno od vrste storitev, ki jih potrebujete. Električna napeljava ali popravilo gospodinjstva običajno traja nekaj ur, vendar so še vedno končani v enem dnevu. Po drugi strani pa lahko industrijsko ali komercialno električno delo vzame bistveno dlje, kot zahtevajo prosti obseg del, širšega obsega storitev in višje strokovno znanje. Če potrebujete namestitev za projekt Elektrika, se lahko takoj strinjate z njimi.
Kako pogosto naj pustim, da moje električne komponente preverite?
Strokovnjaki priporočajo, da se dovolijo električni prevodniki, kabli in gospodinjske omarice vsaj vsake tri do pet let. Za najemodajalce lahko preverite lastnost tudi po pogodbi o najemu. Priporoča se pogostejši nadzor poslovnih in industrijskih prostorov. Ker imajo večjo porabo energije, so bolj dovzetne za zgodnje degradacijo in motnje. Rezervirate lahko tudi minimalno letno revizijo za optimalno varnost.
Ali lahko Wilio poleg električnih storitev vam pomaga z domačim prvakom do drugih dejanj vzdrževanja?
Definitivno! Naše storitve niso omejene na električno delo. Če nimate časa ali spretnosti za dokončanje nekaterih domačih naprav, vam lahko povežemo z zaupanja vredno damo, da vam pomaga! Ni prevelika ali majhna naloga. Lahko jih najamete, da preklopite pohištvo, ožičevalni stroj, izmenjavo zaklepanja ali popravila pokvarjenih naprav. Naročite lahko tudi obrtnike za tapet, zidarstvo in druge gradbene naloge.