Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Dvoriščne ograje

Iščete graditelja za ograje in vrata? V tej kategoriji imamo 26.161 ponudnikov. Pošljite povpraševanje.

Začeti
33.134 registrirani strokovnjaki
88.838 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Dvoriščne ograje

Potrebujete storitev s področja ograj in vrat? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za fokus, proizvodnjo, montažo in servis vrat in ograj. Cena ograj in vhodnih vrat je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: izkopna dela, stroški prevoza, barvanje in barvanje, omet, ki jih bo zagotovil eden od naših 26.161 gradbincev v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.134 registrirani strokovnjaki
88.838 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kaj vključuje gradnjo ali korekcijo ograje?
Kako je popravilo ograje?
Popravilo ograje se razlikuje glede na vrsto ograje in stopnjo škode - strokovnjak za popravilo ograje mora oceniti stanje na kraju samem in vam dati priporočila. Ampak, če morate zgraditi novo ograjo, se projekt večinoma izvede na naslednji način:
Izbira ograje
Prvi korak pri izgradnji ograje je v odločitvi za določeno vrsto materiala. Če niste prepričani, kakšna ograja morate izbrati, vprašajte strokovnjaka, da vam pomaga izbrati in naročite svojo najprimernejšo ograjo za vaše zemlje. Ne pozabite na sosede. Vaše sosede bi obdržali pred izgradnjo ograje.
Priprava na izgradnjo ograje
Namestitev ograje se začne pripraviti. Ti vključujejo merilno in oznako ograje, zagotovilo, da se ograja nahaja na meji zemljišča, odstranjevanje dreves in drugih ovir. Po merjenju ograje morajo biti odprtine za kotične, srednje in vratne stolpce.
Zgraditi ograjo
Z uporabo betonske mešanice iz hitro obarvanja so nastavljene končne, kotne in vratne stolpce. Potrebno je preveriti, ali so stolpci ostali naravnost, da so osredotočeni na linijo ograje in ali so na desni višini. Nato namesti ali izbriše preostanek ograje med stolpci. Nazadnje, vrata so nameščena in preverja, da je gladko odprt in zaprta.
Katere so običajne vrste vrat?
Avtomatska ali električna vrata Naš strokovnjak vam bo pomagal pri namestitvi in ​​nastavitvi prehoda, da ga odprete z daljinskim upravljalnikom. Priporoča vam tudi najprimernejše vrste vrat ali krila ali drsenja. Wing Gates. Vrata krila je na tečaju in se zapre z zapahom. Naš strokovnjak za vrata vam bo svetoval slog, ki bo vrgel na vašo ograjo in nepremičnine. Drsna vrata Drsna vrata so idealna za nepremičnine z omejenim prostorom na straneh vrat ali dovoza, kjer krila vrata ni primerna. Drsna vrata zahtevajo redno vzdrževanje.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj iščete strokovnjaka o ograjah in vratih wilio?
Ali morate zgraditi novo ograjo ali namestiti vrata? Ograje in vrata ščitijo ne le vašo zasebnost, otroke in hišne ljubljenčke, ampak tudi vaše nepremičnine. Ne glede na to, ali potrebujete kovinsko ograjo, mrežasto ograjo, opeko ograjo, betonsko ograjo, leseno ograjo, plastično ograjo ali hedge wilio vam bo pomagal najti pravi strokovnjak. To vam bo svetoval z izbiro primernih vrat ali ograje, zavarujemo gradnjo in namestitev, ali pa bo potrebno popravila. Uporabljala bo prave materiale in opremo in skrbi za najboljšo ceno za najboljšo ceno. Ne glede na to, ali boste morali zgraditi novo ograjo ali popravilo obstoječe ali namestiti, če je popravil samodejno, ali bodo Wilio ročne vrat pomagali najti najboljše strokovnjake v vaši soseski.
Naj zgradim novo ograjo ali popravite obstoječo ograjo?
To je odvisno od trenutnega stanja ograje, od starih, od razpoložljivih materialov in proračuna, ki ga imate na voljo. Značilno lahko dobite več časa v zameno ali korekcijo pokvarjenih delov pred izgradnjo nove ograje. No, če je zidanje ali betonska ograja nestabilna in nagiba, če je les zrušena in raztrgana, ali kovinska ograja je popolnoma zarjavljena, je bil čas za novo.
Kje so pogosto z uporabo vrat?
Vrata so najpogosteje nameščena na vhodu na kopno, dovoz, pred avtobusom, v ograjo na vrtu, na vhodu v vrt, ali ali v živalskem poru.
Zakaj bi moral vklopiti Fence in Gradbeni strokovnjaki?
Če uporabljate strokovnjak za storitve, da zgradite ograje in vrata, boste prepričani, da bo ograja zgrajena na profesionalni ravni. Poskušali zgraditi ograjo ali vrata brez primernih orodij, opreme ali znanja lahko privede do slabo zgrajene ograje, ki je lahko nevarna ali ne bo videti estetsko in vrat, ki bo pokvarjen.
Naj dobim namestitev ročnih ali avtomatskih vrat?
Naš strokovnjak za vrata vam bo pomagal izbrati najprimernejša vrata, ki se bodo ujemala z vašimi potrebami in proračunom. Čeprav so avtomatska vrata malo dražja, se pogosto uporabljajo predvsem na dovozih doma in avtomatizacije, ker vam ni treba izstopiti iz avtomobila, da bi odprli in zapirali prehod.
Koliko namestitev ali popravilo vrat?
Stroški namestitve vrat bo odvisen od tega, ali je popolna nova namestitev ali popravilo, da vrsta vrat gre, iz katerega je material je prehod iz velikosti vrat in od mesta, kjer je nameščen.
Katera vrsta ograje je najboljša?
Kakšna ograja je najbolj primerna za vašo nepremičnino, je odvisna od vašega proračuna, koliko je vzdrževalna ograja, od tega, ali imate hišne ali pse, ki jih potrebujete za preprečevanje pobega in od tega, ali imate raje ograjo, skozi katero je vidna ali želite imeti zasebnost. Najbolj prednostna možnost je običajno lesene ograje, vendar so kovinske ograje manj vzdrževane in so bolj trpežne.
Ali moram zagotoviti strokovnjaka z opremo, materialom ali komponentami za namestitev vrat?
Značilno je, da obrtnik pripelje lastna orodja in opremo, vendar bo uporabila material in komponente, ki vam jih posredujete ali plačate. Lahko vam svetuje z vašo izbiro in pri naročanju vrat in naslednjega potrebnega materiala.
Kako dolgo bo trajalo niz ograje?
Kako se bo zgodilo tudi iz izbranega materiala, dolžine ograje, težavnost terena in drugih dejavnikov. Vendar pa je večinoma od 3 do 5 dni, vključno z odstranjevanjem stare ograje, pripravo in montažo nove ograje. Nekatere vrste ograje so nameščene hitreje kot drugi.
Kako dolgo običajno vzame namestitev vrat?
Dolžina namestitve bo odvisna od vrste vrat, ne glede na to, ali je ročna ali avtomatska vrata in iz njegove velikosti. Večinoma namestitev vrat traja od 1 do 5 ur.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Dvoriščne ograje
Jaka Y.
profile image
Dvoriščne ograje
Filip A.
profile image
Dvoriščne ograje
Lukas F.
profile image
Dvoriščne ograje
Luka Z.
profile image
Dvoriščne ograje
Liam L.
profile image
Dvoriščne ograje
Timotej F.