Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Davčna napoved

Iščete računovodjo za davčno napoved? V tej kategoriji imamo 1.364 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
32.712 registrirani strokovnjaki
87.705 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Davčna napoved

Ali potrebujete storitev davčne napovedi? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za obdelavo obračunov DDV, obračunov davka od dohodkov pravnih oseb, davčnih napovedi za motorna vozila. Cena davčne obdavčitve je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: pisne izjave o davčnih vprašanjih, obvestila o rokih za davke in dajatve, informacije o trenutnih spremembah davčne zakonodaje, ki jih je zagotovil eden od naših 1.364 strokovnjakov v kategoriji.

Poglej tudi:Cene
32.712 registrirani strokovnjaki
87.705 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Katero storitve davčne nasvete lahko naročite?
Kaj vključuje davčno svetovanje?
Iskanje davčnega nasveta v bližini mene je najboljši način, da zagotovite, da boste uporabili vse ustrezne odbitke in sprejeti minimalne davke. prejel najvišjo povračilo davčne napovedi. Davčni svetovalci ponujajo srečanja osebno, po telefonu ali e-pošti. Mnogi lokalni davčni svetovalci zagotavljajo tudi mobilne storitve in se lahko srečujejo doma ali na drugem mestu.
Davčne napovedi za samostojne trgovce in posamezne poklice (fizične osebe)
Davčne napovedi na davek na dohodek fizičnih oseb so razmeroma preprosta zadeva. Kot resno, boste morali zagotoviti informacije o vašem dohodku in kakršne koli delovne stroške, kot so delovna orodja ali pisarniška oprema. Potem bo vaš svetovalec naredil vaš svetovalec. Vaš svetovalec bo prav tako lahko svetoval vsem posebnim davčnim odbitkom, ki so na voljo za vaš poklic. Prav tako bo naročilo morebitno zamudo pri predložitvi davčne napovedi ali dodatne ali določbe. Po zaključku davčne napovedi lahko fizično na dan davčnega urada ali elektronsko vložite svoj svetovalec, s svojim podpisom v ustrezni obliki.
Davčne napovedi za podjetja (pravne osebe)
Davčni svetovalci so strokovnjaki za pripravo davčne napovedi in računovodskih izkazov za podjetja. Kot strokovnjaki za davke v podjetjih vedo, kateri odbitki so davčni odbitljivi. Postopek dokončanja davčne napovedi je podobna fizičnim osebam.
Davčne napovedi za vlagatelje
Če vlagatelj v nepremičnine ali vrednostnih papirjev, bo davčna napoved imela novo dimenzijo za vas. Posebej priporočljivo je davčno načrtovanje. Specializiran davčni računovodja v vaši soseski vam lahko pomaga povečati vrnitev, če ste vlagatelji v nepremičnine. Poskrbeli bodo svetovalci na področju davka na kapital, negativne prestave in celo časovne akterje za opremo in dodatke v vašem najemu. Prav tako vam lahko zagotovijo posebne davčne nasvete in finančne projekcije, če razmišljate o nakupu ali prodaji naložbenih sredstev.
Drugi davčni izpiski
Poleg davka na dohodek, drugi davki, kot so dodani davek (DDV), davek na motorna vozila, trošarina za posebne vrste blaga ali lokalnih davkov. Davčni svetovalec vam z obrazložitvijo posameznih davkov, njihove zakonske zahteve in izjave zagotovo jim bo všeč.
Transakcijsko svetovanje
Če razmišljate o vlaganju v sredstva ali nakup / prodajo podjetja (transakcija), potrebujete davčne nasvete, prilagojene vašim okoliščinam. Posebni usposobljeni svetovalci s kakovostnimi izkušnjami vam priporočajo najboljšo možno rešitev za nepotrebno prihod na vaše finance. Poiščite kakršno koli vrsto davčnih nasvetov v bližini Wilio.
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj poiskati davčni svetovalec prek Wilio?
Iščete pomoč pri davčnih nasvetih v vaši soseski? Davek od dohodka je lahko zmeden in frustrirajuće, če ga preštejete sami. Za vsa pravila, ki se nanašajo na kakšen dohodek, morate priznati, in odbitki, ki jih lahko vadite, lahko traja ure, da ga najdete sami. Zato prosi za pomoč pri vašem strokovnem davka. Poiščite se v davčnem svetovalcu, da lahko zagotovite davčno napoved s pravimi informacijami in zahtevate davčne olajšave, do katerih ste upravičeni. Najboljše mesto za iskanje davčnega svetovalca je Wilio. Na Wilio boste našli davčne svetovalce, ki so specializirani za različne davčne storitve, od davčnih napovedi samostojnih trgovcev (fizična oseba) in mala podjetja do celovitega dodeljevanja obsežnih in vlagateljev. Samo vnesite povpraševanje, ki ga iščete, in primerjajte ponudbe od kvalificiranih davčnih svetovalcev, ki vam bodo pomagale pri obravnavanju pravil in prihranite na davke.
Kakšna je razlika med davčnim svetovalcem in računovodjo?
Računovodja je strokovnjak za knjigovodstvo, ki je tudi eden od dokumentov za davčno napoved. Vendar pa računovodja ni več strokovnjak za pripravo davčnih napovedi. Davčni svetovalec je strokovnjak za davčna vprašanja. Mora sestaviti stroge preskuse, ki jih lahko uspešno obravnava le 20-30% kandidatov. Šele takrat je Adepti napisan v komoro davčnega svetovalca in lahko začne opravljati ta poklic. Davčni svetovalec je upravičen do vas, da obdelujete davčno napoved, nadzorno poročilo in vse ostalo zadeva davke. Ima obvezno zavarovanje, tako da, če so obrazce napak, za katere finančna pisarna daje globe, pokriva njihovo zavarovanje.
Potrebujem davčnemu svetovalcu ali pa lahko dobim davčno napoved na sam delo?
Morda mislite, da prihranite denar na svoj sprejem, vendar se lahko pripravite na dolgoročno. Izkušen davčni svetovalec lahko zagotovi, da je vaša davčna napoved brezhibna in vam prihrani od davčnega nadzora in potencialnih kazni in glob. Njegovo strokovno znanje vam bo pomagalo prihraniti davke v okviru prava.
Kdaj je najboljši za vključitev davčnega svetovalca?
Najem davčnega svetovalca morate vsekakor vnaprej pred pravnimi pogoji za vložitev davčnih napovedi, i. ob koncu poslovnega leta. Vendar pa je najbolje, da svetujemo davčnemu strokovnjaku v poslovnem letu, če potrebujete poseben nasvet v davčnem načrtovanju. Na voljo boste v zadostnem napredovanju dragocenih nasvetov pri strukturiranju prihodkov, odhodkov in naložb, da bi zmanjšali vašo davčno obveznost.
Kako se lahko pripravim na sestanek z vašim davčnim računovodjo?
Zlasti je treba biti odprt za vaš davčni svetovalec. Kot da je vaš branilec za davčno agendo. Najprej in predvsem, bi mu morali odkrito povedati o njihovih dejanskih prihodkih, davčnih učinkih dejavnosti, ampak tudi o njihovih načrtih in ambicijah. Posledično, v postopku, boste morali zbrati vse informacije v zvezi z vašimi prihodki in odhodki za eno leto.
Kako najdem davčni svetovalec?
Najboljši način za iskanje kakovosti davka na davek v okolici je, da vnesete vaše povpraševanje po Wilio. Ponudbe kvalificiranih svetovalcev boste prejeli skupaj s svojimi referencami in po dostopni ceni. Najboljši davčni svetovalci se vedno začnejo spraševati nekaj vprašanj, da popravite svojo situacijo in potrebo.
Koliko stane davčno svetovanje?
Tipična cena davčnega svetovalca za pripravo in vložitev davčne napovedi za trgovca (fizična oseba) je okoli 50 EUR. Stroški za pravne osebe, i. Podjetja so že višja in je odvisna od zapletenosti vaših davčnih zadev - oblike dohodka, ki jih imate (npr. Od poslovnih, iz avtorskih pravic, nepremičnin, kapitalskih naložb) in odbitnih postavk, ki vas bodo pokrili in jih boste želeli uporabiti.