Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Čistilni servis

Iščete hišnika za čiščenje? V tej kategoriji imamo 31.405 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.125 registrirani strokovnjaki
88.800 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Čistilni servis

Potrebujete storitev čiščenja? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake za pomivanje oken, sesanje, likanje, polaganje ploščic, pranje in tepanje. Cena čiščenja je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: čistilna sredstva, sesalnik, krpa, metla, vedro, ki jih bo zagotovil eden od naših čistilnikov 31.406 v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.125 registrirani strokovnjaki
88.800 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Kaj je del običajnega čiščenja?Čiščenje tresenja
Spalnica, dnevna soba in skupni prostori Obrišite prah na vseh dostopnih površinah v spalnici, dnevni sobi in skupnih prostorih Čiščenje vseh ogledal in steklenih površin v spalnici, dnevni sobi in skupnih prostorih Pranje tla v spalnici, dnevna soba in prostori za skupne prostore Sesanje v spalnici, dnevna soba in skupni prostori Pranje in dezinfekcija stranišč, tuši, kadi in umivalniki Obrišite prah na vseh dostopnih površinah v kopalnici Pranje tla v kopalnici Čiščenje vseh ogledal in steklenih površin v kopalnici Čiščenje umivalnika v kuhinji, polnjenje pomivalnega stroja, pranje posode Čiščenje delovnih plošč, tabele in pošiljanja v kuhinji Čiščenje površine štedilnika, cevi in ​​mikrovalovne pečice Pranje tla v kuhinji Čiščenje notranjosti kuhinjske enote Čiščenje hladilnika Likanje Čiščenje oken Carpet arterion. Čiščenje / sedeže
Pogosto zastavljena vprašanja
Kakšne sposobnosti ima čiščenje?
Priročen čistilec se lahko načrtuje, da načrtuje delo čim bolj učinkovito in da je vse stimuliralo v času, ko je za delo rezervirano. Čistila pogosto delajo nekaj stvari naenkrat, vklopite pralni stroj ali pomivalni stroj in prah se pokloni za ta čas in uvedejo ali v kuhinjo, ki se nagibajoče predmete, ki so močno umazane in čiščenje kopalnice. Čiščenje je mogoče pravilno očistiti z umazanijo ali hudo razpoložljivimi mesti. Prav tako ve, kakšna sredstva in orodja je primerna za uporabo za čiščenje vsega temeljito.
Kako najdem dobro čiščenje?
Ustvarjanje povpraševanja po Wilio je hiter in enostaven način, da najdete pametno in pripravljeno čistejše v vaši soseski. Wilio vam bo pomagal najti čistilni stroj, ki ga je mogoče prilagoditi in delati vse delo, ki ga potrebujete, kot so likalne košare, pranje oken in spodaj.
Kakšno delo je čisto čisto?
Čiščenje najpogosteje vključuje brisanje prahu, sesanja in pranja ploščice v vseh prostorih. Čiščenje kopalnice, vključno z ogledali, stranišča, srajce in kopeli. Čiščenje kuhinje, vključno z delom, zavetiščami, umivalniki in vrati na omarah. Čiščenje in brisanje vrat, ploščice, slinavke, ogledala, steklene površine in dekoracijo. Prav tako se lahko strinjate z drugimi storitvami, kot so pranje oken, ladijski promet in tečaje, likanje perila in spodaj.
Kako pogosto čistite?
Najpogosteje stranke naročijo redno čiščenje vsakih dva tedna. Če imate doma hišne ljubljenčke doma, mlade otroke ali pa je treba pogosteje očistiti, se lahko dogovorite o tedenskem urniku.
Ali moram zagotoviti pripravke za čiščenje?
Priporočamo, da se bo sredstvo za čiščenje strinjalo, ali bo prinesel čistila ali pa uporablja vaše. Če čistilni stroj ne uporablja lastnih posebnih strojev (na primer, če naročite arterijoče ali pranje sistema Windows), za katere je potreben posebni pripravki za čiščenje, lahko prednostno naložite svoj detergent za uporabo čistilnih sredstev. Ko čiščenje potuje javni prevoz, je lahko problem za čiščenje ali orodja, kot so sesalnik, mop in vedro. Priporočamo, da se bo sredstvo za čiščenje strinjalo, ali bo prinesel čistila ali pa uporablja vaše.
Za enkratno uporabo ali redno čiščenje?
Če potrebujete enkratno temeljito čiščenje stanovanja ali hiše, vnesite povpraševanje z Wilio in vam pomagate najti čiščenje čiščenja za enkratno uporabo, ki vam bo pomagalo. Če morate redno čistiti, vam bomo pomagali najti čiščenje čiščenja. Spodbujamo, da se dogovorimo o začetnem sestanku, da se prepričate, da boste vse v skladu z vašimi pričakovanji.
Zakaj najeti čistilec nad Wilio?
Ali bo čas za čiščenje zaradi dolgega dne polne dolžnosti? Ne puščajte pranja, obdelujejo in obrišite prah poleg vagona otrok v šolo in pomoč pri domačih nalogah? Ko ste utrujeni in preobremenjeni, zadnja stvar, ki jo želite preživeti v soboto zjutraj s čiščenjem. Pomagalo vam bo priročen čistilec, ki skrbi za vašo hišo, stanovanje ali pisarna je očistila čisto. Profesionalni čistilec bo redno vzdrževal vaš apartma ali hišo, ali pa bo prišel, da vam pomaga očistiti apartma po najemodajalcih, zapravljati okna, tattooed preproge ali globoko očiščeno stanovanje pred prazniki.
Nasveti in nasveti
Dobra naloga je osnova Stroji za čiščenje lahko obravnavajo široko paleto različnih del iz običajnega čiščenja, po čiščenju globine, pranje oken, likanja. Napišite vse naloge, da vstopite v čistilni stroj, da ocenite obseg dela in prinesite potrebna orodja in čistila. Kaj čistila želite uporabiti Priporočamo, da se bo sredstvo za čiščenje strinjalo, ali bo prinesel čistila ali pa uporablja vaše. Proračun in čas Ne pozabite dodati svojih zahtev za dokončanje izvajanja. Če imate določen proračun, ki ga je treba upoštevati, upoštevajte, da je ponudnik storitev že na začetku.
DemonstracijaDemonstracije realizacij naših ponudnikov
profile image
Čistilni servis
Mark Q.
profile image
Čistilni servis
Nejc U.
profile image
Čistilni servis
Vid Y.
profile image
Čistilni servis
Svit E.
profile image
Čistilni servis
Filip A.
profile image
Čistilni servis
David E.