Kako deluje
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava
Dobrodošli na Wilio! Wilio gledate kot neregistrirano stranko
Preklopite na Professional.
Navigacija
Storitve
Cenik
O aplikaciji
Prenesite aplikacijo
Kako deluje
Kako se lahko izboljšamo
Kontaktiraj nas
O wilio.
Prijava

Arhitekt

Iščete arhitekta za arhitekturno zasnovo? V tej kategoriji imamo 16.758 ponudnikov. Pošlji povpraševanje.

Začeti
33.130 registrirani strokovnjaki
88.827 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Arhitekt

Potrebujete storitev na področju arhitekture, arhitekt? Wilio vam bo pomagal najti kakovostne strokovnjake na področju notranje opreme in notranje opreme, urbanističnega načrtovanja in načrtovanja rabe zemljišč. Cena oblikovalcev je običajno odvisna od obsega storitev. Oglejte si več informacij o storitvah: merjenje postavitve objekta, stroški prevoza, ki jih zagotovi eden od naših 16.758 arhitektov v dani kategoriji.

Poglej tudi:Cene
33.130 registrirani strokovnjaki
88.827 rešenih projektov
4.8 Od 5 Povprečna ocena naših strokovnjakov
226 512 Naprave za uporabo
Pogosto zastavljena vprašanja
Zakaj rezervirajte arhitekt skozi Wilio?
Če načrtujete znatno prilagoditev vaše nepremičnine, se plača strokovnjakom za najem. Od majhnih obnovah do dodatnih in povsem novih domačih modelov vam bodo najboljši rezultati pomagali doseči šolski arhitekt ali oblikovalec. Zato bodo ti projekti porabljeni za več let, je vsekakor pomembno za oblikovanje. Hvala Wilio lahko najdete stanovanjske arhitekte in druge strokovnjake, da si ogledate svoje portfelje, oceno in število naročil, ki so končane. To vam bo pomagalo izposoditi arhitekte v vaši soseski, katerih stil vam je všeč in katerih kupci so zadovoljni z njihovim delom.
Ali moram najeti arhitekt?
Če boste izdelali gradbena dela, je pomembno, da načrti pripravijo usposobljenega strokovnjaka. Zahvaljujoč temu, veste, kaj boste prejeli in se lahko prepričali, da bo stavba strukturno stabilna in bo ustrezala vsem zakonom, ki jih je podal postopek.
Kakšna kvalifikacija bi morala biti arhitekt?
Slovaški arhitekt mora izpolniti visokošolsko izobraževanje z lastniškim inženirjem arhitekturo - ing.arch. Še posebej, če želi delati sami pod njihovimi imeni in odgovornostjo, kot je priložnost za oceno statistike stavbe. Običajno se dovoljenja nanašajo na "Okrogniški žig".
Kakšna je razlika med arhitekti in oblikovalci?
Arhitekt ponavadi kaže na hiše po naročilu, v določen prostor in poskušajo prilegati barvo države. Preprosto ne delamo kot pest na očesu. Če pa izberete katalog domov, ga lahko prilagodite z oblikovalcem. Poudarja tudi možnosti oskrbe z električno energijo in drugimi pomembnimi komponentami projekta. Oblikovalec pogosto pogosto sodeluje z arhitektom in kasneje tudi graditelji.
Kako dolgo traja, dokler arhitekt ustvarja predlog?
Na to vprašanje ni preprostega odziva. Predlog pristanišča je običajno veliko hitrejši od zasnove celotne nove hiše, temveč tudi upošteva delovne obremenitve arhitekta, vse zahtevane revizije in samega gradbenega procesa.
Koliko je arhitekt vreden?
Na Wilio se lahko cena za storitve arhitekta gibljejo od 20 € / m² zahtevane namizne namizne hiše. Vendar je vedno odvisno od obsega in težavnosti dela.
Potrebujem akreditirani arhitekt ali oblikovalec?
Če oklevajte, dosežite oba. Zagotovo vam bodo povedali, da ne boste potrebovali, vendar vas bo tudi pripravil na vašo ponudbo. Pred sprejetjem ponudbe in podpisa pogodbe, ne pozabite potrditi, da ima izbrani dobavitelj potrebne kvalifikacije in pooblastila.
Kaj delajo arhitekti?
Če nameravate zgraditi novo hišo, rekonstruirati nepremičnino, dodajte marino ali dajte svoj vrt nov življenje, bi morali govoriti z arhitektom ali oblikovalcem, preden lahko najamete graditelja ali vrtnar. Poleg ustvarjanja načrta za vaš projekt lahko arhitekti poskrbijo tudi za Generalni svet in druge dokumentacije, ki bodo potrebne. Pred ponovnim sodelovanjem, preverite, ali je del storitve, za katero plačate. Izkušeni arhitekt vam lahko pomaga olajšati celoten projekt in ne le gradbeno dovoljenje, ampak tudi projektno vodenje celotne stavbe in iskanju graditeljev in drugih strokovnjakov za dokončanje dela.
Kaj delajo arhitekti?
Arhitekti
Arhitekti ne ustvarjajo samo hišnih načrtov, vikend koče ali garaže, ampak tudi pomoč pri vseh ustreznih dovoljenjih. Lahko ugotovite, da imajo nekateri arhitekti specializirano območje ali slog, drugi arhitekti pa ponujajo več splošnih storitev. Preverjanje njihovih profilov vam bo dalo idejo o delu, ki so ga opravili na podobnih projektih. Opozalniki. Glede na vaš projekt lahko ugotovite, da je oblikovalec bolj primeren za vas. Oblikovalci ustvarjajo tehnične risbe, ki jih lahko posredujete graditelja, s katerim boste delali.
Opozalniki.
Glede na vaš projekt lahko ugotovite, da je oblikovalec bolj primeren za vas. Oblikovalci ustvarjajo tehnične risbe, ki jih lahko posredujete graditelja, s katerim boste delali.
Garden arhitekti.
Če greste na celotno vrsto vaše lastnine, ne pozabite na vrt. Garden arhitekt vam bo pomagal, da izvlečete iz največjega prostora in ta predlog, ki ne bi mogel pripraviti drugih oblikovalcev ali arhitektov za vas. Poleg preprostih stvari, kot je dodajanje cvetličnih postelj in oživitev vaše trate, lahko vrt arhitekt poveča vrednost vaše nepremičnine z uporabo krova na terasi, podporne stene ali bazena in vse glede na vaše želje za vključke in proračun.